PaulsCode Forum

Mupen64Plus AE => Support => Topic started by: Dabes on January 16, 2012, 01:29:10 PM

Title: Banjo kazooie bug report
Post by: Dabes on January 16, 2012, 01:29:10 PM
Device: Xperia pay R800i
Ram: 1gh
Plugins n/a
Rooted: no

Description: While playing banjoe kazooie I find a few problems.

 1, Spoken text isn't vissable for The first line or so, this can be a major problem during tutorials

 2, In some areas the screen can go totally black with the game still running fine. The place I experience it most is when I enter the square where you first insert a jigsaw piece.

 3, On the start menu the screen behind the options is what only can be described as digital noise (like the fuzzy screen on an old tv but still and in colour).

Apart from some minor sound issues that's all I noticed.

Great emulator Paul after playing super Mario 64 I realised the true potential of it! Flawless.

Cheers
Dabes
Title: Re: Banjo kazooie bug report
Post by: xperia64 on January 16, 2012, 04:43:28 PM
the graphics glitches have to do with the gles2n64 plugin. i have noticed them before but the sound is new on me
Title: Re: Banjo kazooie bug report
Post by: Paul on January 16, 2012, 05:10:10 PM
The sound issues are the random skipping, or something else?
Title: Re: Banjo kazooie bug report
Post by: Dabes on January 29, 2012, 03:19:48 PM
Sound issues are just skipping similar to the ones in Zelda
Title: Re: Banjo kazooie bug report
Post by: Paul on January 29, 2012, 06:16:08 PM
Ok, just making sure.  When I get around to game-specific graphics problems (after a few more bug-fixes and optimizations), Banjo Kazooie will definitely be one of the first ones I tackle (I'll put it to a vote to see which games to tackle first, that way the most popular games will be looked at first)
Title: Re: Banjo kazooie bug report
Post by: brakeb on July 07, 2012, 09:32:05 AM
I just want to confirm that on my Transformer Prime (TF201), that when I try to go and put in a puzzle piece, the screen turns black, except for the fact that I have now "0" puzzle pieces.  I move away from the picture itself, and the screen comes back.

I noticed that during the start of the game, some of the witches dialog gets cut off (frameskipping maybe?)
Title: Re: Banjo kazooie bug report
Post by: xperia64 on July 07, 2012, 10:57:39 AM
Change the graphics plugin to gles2rice. Gles2n64 has that issue.