Author Topic: resident evil 2  (Read 5179 times)

Offline jazz-_-sam

  • bit
  • Posts: 3
    • View Profile
resident evil 2
« on: May 13, 2012, 03:02:26 AM »
Hi everyone, just wondering if anyone else has had trouble with RE2? It will work sometime, fairly rare though, and when it does it has no sound! I've had a little play with the settings it can't seem to get it to work. Can someone suggest some settings that might work?

Cheers in advance

Offline Rotary Heart

  • byte
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: resident evil 2
« Reply #1 on: June 05, 2012, 02:08:36 PM »
Yes I'm having trouble with it. I can't even play it. It just runs to 60fps then keeps going down until it crashes. I can't even see anything about the game, just a black screen.
My CM 10 Dark Cyan Blue theme
Phone: Galaxy Nexus GSM
Kernel: Franco Milestone 5
Rom: Paranoid Android 2.1

Offline Paul

  • Administrator
  • double
  • *****
  • Posts: 3495
  • Developer
    • View Profile
    • PaulsCode.Com
Re: resident evil 2
« Reply #2 on: June 05, 2012, 03:14:37 PM »
Which video plug-in has the problem (or do they both?)  If Rice has a black screen, try disabling Skip Frame to see if that helps.  I'll try and test this later when I get a chance.
Device: Samsung Galaxy Nexus i515
CPU: TI OMAP4460, 1.2 GHz (dual core, ARM Cortex-A9)
GPU: PowerVR SGX540, 307 MHz
RAM: 1 GB
Resolution: 720 x 1280
Rom: omni-4.4.4-20141014-toro-FML KitKat 4.4.4, rooted

Device: Eee PC 1015PEM
CPU: Intel Atom N550, 1.5 GHz (dual core, x86)
GPU: Intel GMA 3150, 200 MHz (dual core)
RAM: 2GB
Resolution: 1024 x 600
Rom: android-x86-4.3-20130725 Jelly Bean 4.3, rooted

Offline shuy3n

  • long
  • ***
  • Posts: 111
    • View Profile
Re: resident evil 2
« Reply #3 on: June 05, 2012, 03:43:31 PM »
may have already asked this before but could be due to the size of the game, wasn't res2 on one of the extra large capacity catridges

Offline Rotary Heart

  • byte
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: resident evil 2
« Reply #4 on: June 06, 2012, 03:17:41 AM »
Which video plug-in has the problem (or do they both?)  If Rice has a black screen, try disabling Skip Frame to see if that helps.  I'll try and test this later when I get a chance.

Ok this make it work but runing at max fps of 12 then just when I should be able to play, it crashes. But I got something :)
My CM 10 Dark Cyan Blue theme
Phone: Galaxy Nexus GSM
Kernel: Franco Milestone 5
Rom: Paranoid Android 2.1

Offline danny19901

  • bit
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: resident evil 2
« Reply #5 on: June 28, 2015, 11:29:50 AM »
I can get in game with Mupen v3 Alpha's but unplayable get's in game and doesn't crash but can't really see much appart from flickering zombies and leon or clair also see fire nothing else but this is progress