Author Topic: Frontend Game Launching - Not Working  (Read 1269 times)

Offline Ngs428

  • bit
  • Posts: 7
    • View Profile
Frontend Game Launching - Not Working
« on: July 20, 2016, 05:58:48 PM »
Game launching from Gamesome is not working.  It also looks to be an issue when running Arc Browser.  I am using the 4/24/16 auto build.  Can this functionality be restored?

Offline fzurita

  • Moderator
  • double
  • *****
  • Posts: 578
    • View Profile
Re: Frontend Game Launching - Not Working
« Reply #1 on: July 20, 2016, 07:20:18 PM »
What was the last version where it worked?

Offline Ngs428

  • bit
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Frontend Game Launching - Not Working
« Reply #2 on: July 20, 2016, 09:13:38 PM »
I went back to the 01/10/16 auto build.  Same issue.  You select your game in Gamesome, MupenAE opens, goes to the library screen, then to black screen when the game typically loads and it states "Core Failed to Open Rom Image File".  Same issue as the 4/24/16 nightly.

I went back to the Play store version 2.4.4.   You select the game in Gamesome, MupenAE will open, the game will show as being selected in the "Game" line.  You then hit play and restart.  This seems to be the smoothest option.

Some info on Arc Browser and this issue can be found here:
https://forums.geforce.com/default/topic/874247/shield-android-tv/arc-browser-official-support-now-available/49/ [nofollow]

I also tried the latest 7/20/16 build you posted.  Same result as the latest 4/24 auto build.

Edit: roms can't be zipped.  That was my problem.
« Last Edit: July 31, 2016, 10:21:13 PM by Ngs428 »