Author Topic: Beta Testing Has Begun!  (Read 974971 times)

Offline ghshan

  • bit
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #180 on: February 11, 2012, 02:44:21 PM »
And another thing the legend of zelda oot has a few graphic problems in certain indoor locations e.g link's house, the kokori house etc. It's that it appears in one color only.(not sure if mm had the same problems but it might.)
Device: Xperia Play
Android Version: 2.3.4

Offline Paul

  • Administrator
  • double
  • *****
  • Posts: 3499
  • Developer
    • View Profile
    • PaulsCode.Com
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #181 on: February 11, 2012, 02:53:21 PM »
What is that code for start and C-right?
it's 108

That's strange.  The default code for Start is 13.  I assume your question is why one hardware button can be mapped to more than one controller button?  I'll look into changing this.  In the mean time, just map the Start button C-right button to something else (or unmap one of them if you don't need both mapped to physical keys).

The solid-color bug is on the Master Bug List.  Hopefully I'll have time to look at this soon (there are a few other bugs higher on my priority list first).
« Last Edit: February 11, 2012, 02:55:20 PM by Paul »
Device: Samsung Galaxy Nexus i515
CPU: TI OMAP4460, 1.2 GHz (dual core, ARM Cortex-A9)
GPU: PowerVR SGX540, 307 MHz
RAM: 1 GB
Resolution: 720 x 1280
Rom: omni-4.4.4-20141014-toro-FML KitKat 4.4.4, rooted

Device: Eee PC 1015PEM
CPU: Intel Atom N550, 1.5 GHz (dual core, x86)
GPU: Intel GMA 3150, 200 MHz (dual core)
RAM: 2GB
Resolution: 1024 x 600
Rom: android-x86-4.3-20130725 Jelly Bean 4.3, rooted

Offline Paul

  • Administrator
  • double
  • *****
  • Posts: 3499
  • Developer
    • View Profile
    • PaulsCode.Com
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #182 on: February 12, 2012, 10:26:27 AM »
I posted a small update.  Let me know if there are any problems.
Device: Samsung Galaxy Nexus i515
CPU: TI OMAP4460, 1.2 GHz (dual core, ARM Cortex-A9)
GPU: PowerVR SGX540, 307 MHz
RAM: 1 GB
Resolution: 720 x 1280
Rom: omni-4.4.4-20141014-toro-FML KitKat 4.4.4, rooted

Device: Eee PC 1015PEM
CPU: Intel Atom N550, 1.5 GHz (dual core, x86)
GPU: Intel GMA 3150, 200 MHz (dual core)
RAM: 2GB
Resolution: 1024 x 600
Rom: android-x86-4.3-20130725 Jelly Bean 4.3, rooted

Offline scorpio16v

  • long
  • ***
  • Posts: 203
    • View Profile
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #183 on: February 12, 2012, 11:42:22 AM »
Yes, I see a big problem.
All the copycat developers will have a hard time to remove the help link to your board.  ;D

btw
nice new icon.  :)

Offline xperia64

  • Moderator
  • double
  • *****
  • Posts: 591
    • View Profile
    • My Apps
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #184 on: February 12, 2012, 12:33:01 PM »
i like the new icon but could you make it so that the xperia play game launcher icon has a high resolution?

Offline Paul

  • Administrator
  • double
  • *****
  • Posts: 3499
  • Developer
    • View Profile
    • PaulsCode.Com
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #185 on: February 12, 2012, 12:40:31 PM »
I thought it was?  Let me check the manifest.

--Edit-- Yes, it should be the hireslogo.  Which one is showing up, the app icon?
« Last Edit: February 12, 2012, 12:42:27 PM by Paul »
Device: Samsung Galaxy Nexus i515
CPU: TI OMAP4460, 1.2 GHz (dual core, ARM Cortex-A9)
GPU: PowerVR SGX540, 307 MHz
RAM: 1 GB
Resolution: 720 x 1280
Rom: omni-4.4.4-20141014-toro-FML KitKat 4.4.4, rooted

Device: Eee PC 1015PEM
CPU: Intel Atom N550, 1.5 GHz (dual core, x86)
GPU: Intel GMA 3150, 200 MHz (dual core)
RAM: 2GB
Resolution: 1024 x 600
Rom: android-x86-4.3-20130725 Jelly Bean 4.3, rooted

Offline xperia64

  • Moderator
  • double
  • *****
  • Posts: 591
    • View Profile
    • My Apps
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #186 on: February 12, 2012, 12:51:39 PM »
yes it looks like the app icon.
compare the screenshots of epic_bubble's launcher icon and yours.



Offline Paul

  • Administrator
  • double
  • *****
  • Posts: 3499
  • Developer
    • View Profile
    • PaulsCode.Com
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #187 on: February 12, 2012, 12:55:55 PM »
Man, I hate the Android SDK and it's stupid caching!  Guess I really better have someone with an Xperia Play test each update before I post it, since I don't have one to test on yet.  Here is a clean build, let me know if it still has the problem:

Xperia Play Test
Device: Samsung Galaxy Nexus i515
CPU: TI OMAP4460, 1.2 GHz (dual core, ARM Cortex-A9)
GPU: PowerVR SGX540, 307 MHz
RAM: 1 GB
Resolution: 720 x 1280
Rom: omni-4.4.4-20141014-toro-FML KitKat 4.4.4, rooted

Device: Eee PC 1015PEM
CPU: Intel Atom N550, 1.5 GHz (dual core, x86)
GPU: Intel GMA 3150, 200 MHz (dual core)
RAM: 2GB
Resolution: 1024 x 600
Rom: android-x86-4.3-20130725 Jelly Bean 4.3, rooted

Offline xperia64

  • Moderator
  • double
  • *****
  • Posts: 591
    • View Profile
    • My Apps
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #188 on: February 12, 2012, 01:00:50 PM »
same thing.

Offline Paul

  • Administrator
  • double
  • *****
  • Posts: 3499
  • Developer
    • View Profile
    • PaulsCode.Com
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #189 on: February 12, 2012, 01:03:40 PM »
Weird.  Did the previous version have the hires (red) logo, or was it also the app icon?
Device: Samsung Galaxy Nexus i515
CPU: TI OMAP4460, 1.2 GHz (dual core, ARM Cortex-A9)
GPU: PowerVR SGX540, 307 MHz
RAM: 1 GB
Resolution: 720 x 1280
Rom: omni-4.4.4-20141014-toro-FML KitKat 4.4.4, rooted

Device: Eee PC 1015PEM
CPU: Intel Atom N550, 1.5 GHz (dual core, x86)
GPU: Intel GMA 3150, 200 MHz (dual core)
RAM: 2GB
Resolution: 1024 x 600
Rom: android-x86-4.3-20130725 Jelly Bean 4.3, rooted

Offline xperia64

  • Moderator
  • double
  • *****
  • Posts: 591
    • View Profile
    • My Apps
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #190 on: February 12, 2012, 01:07:27 PM »
they have all been the app icon. epic_bubble's build is the only one i've seen with the correct hi res icon. even n64oid has the app icon in the launcher

Offline Paul

  • Administrator
  • double
  • *****
  • Posts: 3499
  • Developer
    • View Profile
    • PaulsCode.Com
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #191 on: February 12, 2012, 01:17:20 PM »
I don't get it.  My manifest looks identical to Epic_bubble's ???

Let me check if the problem is that the id's for the hires logo and the icon are swapped (like it did with the splash screen and the status bar icon a while back).  Let me know if this fixes it:

Xperia Play Test 2
Device: Samsung Galaxy Nexus i515
CPU: TI OMAP4460, 1.2 GHz (dual core, ARM Cortex-A9)
GPU: PowerVR SGX540, 307 MHz
RAM: 1 GB
Resolution: 720 x 1280
Rom: omni-4.4.4-20141014-toro-FML KitKat 4.4.4, rooted

Device: Eee PC 1015PEM
CPU: Intel Atom N550, 1.5 GHz (dual core, x86)
GPU: Intel GMA 3150, 200 MHz (dual core)
RAM: 2GB
Resolution: 1024 x 600
Rom: android-x86-4.3-20130725 Jelly Bean 4.3, rooted

Offline xperia64

  • Moderator
  • double
  • *****
  • Posts: 591
    • View Profile
    • My Apps
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #192 on: February 12, 2012, 01:40:32 PM »
same result  >:(

Offline Paul

  • Administrator
  • double
  • *****
  • Posts: 3499
  • Developer
    • View Profile
    • PaulsCode.Com
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #193 on: February 12, 2012, 01:44:38 PM »
Ok, version built with the updated SDK:

Xperia Play Test 3
Device: Samsung Galaxy Nexus i515
CPU: TI OMAP4460, 1.2 GHz (dual core, ARM Cortex-A9)
GPU: PowerVR SGX540, 307 MHz
RAM: 1 GB
Resolution: 720 x 1280
Rom: omni-4.4.4-20141014-toro-FML KitKat 4.4.4, rooted

Device: Eee PC 1015PEM
CPU: Intel Atom N550, 1.5 GHz (dual core, x86)
GPU: Intel GMA 3150, 200 MHz (dual core)
RAM: 2GB
Resolution: 1024 x 600
Rom: android-x86-4.3-20130725 Jelly Bean 4.3, rooted

Offline xperia64

  • Moderator
  • double
  • *****
  • Posts: 591
    • View Profile
    • My Apps
Re: Beta Testing Has Begun!
« Reply #194 on: February 12, 2012, 02:01:31 PM »
I can't install it as if its not signed